Arivarrónő - ki is ő?

Ary Divatstúdió

Kapcsolat

Tel: +36-70/516-80-02

vagy 061 792 78 42


E-mail: arystudio@freemail.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: 8.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Szolgáltatások

Szolgáltatásunk

Magánszemélyeknek és Intézményeknek

 

Ruhakészítés

magában foglalja: az anyagválasztást, tanácsadást, a stílus kiválasztását, méretvételt, minimum 2 ruhapróbát, és a készrevarrást

Akár, már egy héten belül alakjára szabott, új külsőben tetszeleghet!

Kapcsolatfelvétel: 00 36 70 516 80 02

 

Anyag kiválasztása, tanácsadás:

Időpont egyeztetés után, az igényeknek megfelelően több textilüzletbe közös látogatás, szín, textúra, méret, ár szerinti összehasonlítás, az anyag használati körülményeit figyelembe véve vásárlási tanácsadás.

 

Egyéniségnek megfelelő ruhatervezés: Nightwish

A méretbeli adottságok, stílus, alkalom alapján egyedi ruha tervezése, illetve válogatás a több 100 divatlap ajánlata közül. Nyugodt körülmények között válogathat, olasz, francia, spanyol, német divatlapok kínálatából. Színésznők-, énekesnők ruhájának fényképe-, vagy rajza alapján, is elképesztő hasonlóságokat tudunk létrehozni, ollóink és tűink segítségével.

Ne féljen minket próbára tenni!

 

Ruhaigazítás méretre, korrekció, átalakítás:

Örökölt, kinőtt vagy csak régen hordott ruha? Nálunk ez nem probléma! Felhajtás, bővítés, szűkítés... ezek mindennapos feladatok nálunk. Megesik sokszor, hogy az ember beleszeret egy ruhába, ami valahol nem passzol, de megveszi, mert tudja, hogy mi tökéletesen ráigazítjuk! Viszont amit nem ajánlunk, hogy olyan ruhát vegyen meg, ami sehol sem passzol, mert az egész ruha szétbontása után, az anyag nagyon meggyötrődik.

Inkább válasszon egy szép textíliát, és a kivitelezést bízza ránk!

Kapcsolatfelvétel: 00 36 70 516 80 02

És ami nálunk egyedülálló:

Kabátból nadrág? Kendőből blúz? Lehetséges! Számos vendégünk keres meg hasonló kívánságokkal, amiket mind egy szálig tudunk teljesíteni! A lényeg, hogy amit át szeretne alakíttatni, annak anyaga ne legyen kevesebb, mint amivé szeretné! Kezdjen bele a tervezésbe, fantáziálásba és telefonáljon nekünk, hogy minél hamarabb viselhesse egyedi ruhadarabját!

E-mailos tanácsadás: arystudio@freemail.hu

 

Intézményeknek

Formaruha készítés:

Ha a jó minőségű, hordható, időtálló formaruha az elvárás, bátran forduljon hozzánk! A fent felsorolt szolgáltatások közül bármelyik, külön - külön is választható, és nagy tételben is elkészíthető.

 

Szalagavató, gólyabál:

Ez egy olyan alkalom, ami csak egyszer van egy ember életében. Éppen ezért, sokan már évekkel előtte megtervezik, álmodoznak róla, és pénzt spórolgatnak rá. Ám amikor már csak hónapok lennének az ünnepség előtt, -főleg lányok körében- megindul a harc, hogy egységesen milyen színű, fazonú ruhát kéne viselni. Ez nem egy egyszerű feladat, sem osztályfőnöknek, sem szülőnek. Itt mindenképpen fontos, hogy azt a szempontot tartsák szem előtt, hogy egy méretre varrt kosztümöt, estélyit a későbbiekben más eseményen is fel tudnak majd venni. Hiszen nincs rosszabb annál, mikor muszájból 20-30 000 ftokat kell kiadni, egy olyan öltözetért, amit csak egyszer, egy ünnepségen hordunk majd. És az már csak hab a tortán, ha ez a ruha sem úgy áll rajtunk, hogy előnyös legyen számunkra, és ez marad emlékül az ifjúkorból...

Éppen ezért, cérnahegyek és tűerdők sorakoznak fegyvertáramban, hogy szép, minőségi, alkalomhoz illő egyenöltözetet alkossak, ami később, az állásinterjú utáni kabalaruhává válhat!


 

Rendezvények, fogadások:

Bármilyen ünnep van egy vállalat életében, azt méltón kell megünnepelni. Fontos, hogy ne csak a vendégek, hanem a személyzet megjelenése is tökéletes legyen. Rendezvénytől függően, akár a vállalat színeiben tündökölve, akár egy elegáns összhangot megteremtve kell biztosítani az emelkedett hangulatot. Tehát, ha éppen valami ünnepségre készülődik, és szeretné, hogy minden tökéletes legyen; az öltözethez kapcsolódó feladatokat bízza rám, és harminc éves szakmai tapasztalatommal garantálom a tökéletes megjelenést!

Kapcsolatfelvétel: 00 36 70 516 80 02

 

ÚJDONSÁG! Gombok, nagy választékban! Ízelítő a képgalériában!