Arivarrónő - ki is ő?

A konyha és a ruha kapcsolata

2012.08.08.

A konyha és a ruha kapcsolata

Aktuális cikkünkben nem a konyharuháról lesz szó – bár igen praktikus kis darab, hanem az öltözködés és az étkezés közötti összefüggést keressük.

Ahogy manapság rengeteg fajta ételtípus közül választhatunk – ez sincs másképp a ruháknál. Azon kívül, hogy figyelembe vesszük mik a kedvenc ízeink, oda kell arra is figyelnünk, hogy gyomrunk mit vesz be igazán, illetve hogy tudunk-e áldozni reá.

A ruhák esetében megegyező a hármas dilemmasor, azaz hogy mely ruhák tetszenek Nekem - mely stílus a kedvencem, melyik az, amelyik igazán jól áll Nekem, és mekkora összeghatárig kalkulálhatok.

Mivel mindenki szeretné a legtöbbet kapni a kifizetett összegért – mind ruha, mind étel kapcsán – így természetes, hogy magasra tesszük a mércét. A probléma azonban mindig a választásban rejlik. Ha ugyanis gyorséttermet választunk, a kedvező árakért nem várhatjuk el, hogy gyertyafényes asztalnál szolgálják fel a fogásokat, ha egy Gourmet (jelentése: ínyenc, ínyesmester) étterembe térünk be, ott viszont a vendéglátásért mélyebben a tárcába kell nyúlnunk. Persze átmenetek léteznek, pl: olcsón sokat próbálunk enni (háromfogásos hamburger), vagy drágán igen keveset (pl:Macaron - tojásfehérjéből és darált mandulából készülő édesség „le petit”), de mind a két esetben – gyomorrontás vagy éhen maradás - csalódnunk kell.

A ruhák esetében is ugyanez a képlet érvényes, ha sokat akarunk olcsón, a végeredményből mindig hiányozni fog valami (pszichológiai tesztek bizonyították, hogy az elégedettségérzésünk is magasabb, ha drágább terméket sikerül megvásárolnunk), ha viszont a drágább termékből veszünk keveset, akkor pedig megbetegszünk – ugyanis a ruha az esztétikai funkciója mellett hűtő, fűtő, védő mechanizmusokért is felel.

Összességben megállapítható hogy az arany középutat érdemes választani - azaz a gyorséttermi menüt néha Gourmetre cserélni, majd egy kis otthoni főzöcskézés is rengeteg örömöt és finom ízeket adhat…, a divat terén is a megfizethetőt egy kis luxussal keverni, néha pedig hobbiként kötögetni, vagy egy-két függöny beszegése is újabb élményként szolgálhat. Stúdiónk is ezt az elvet követi, így nem az olcsóságra törekszik, hanem a szép és hordható ruhák készítésre, amely „a jóllakottságot” elegánsan és tartósan tudja kiszolgálni. Étlapunkat az Árlista alatt találja, képeket a Képgalériában.

Megrendelést a 06 70 516 80 02 -es telefonszámon felveszünk, vagy e-mailen az arystudio@freemail.hu-n.

Jóétvágyat kívánunk!

vissza

Kapcsolat

Tel: +36-70/516-80-02

vagy 061 792 78 42


E-mail: arystudio@freemail.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: 8.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva